No sempre podem comptar amb l'ajuda de familiars o amics, o no volem passar-los la responsabilitat de cuidar dels nostres companys. Així doncs, si aneu de vacances, de cap de setmana, si heu de medicar-los en hores determinades, tenir cura en dies posteriors a una intervenció o qualsevol motiu que impliqui atendre el vostre company/a, ho faré encantada.
És important saber on treballo, i com es tracte d'una feina puntual, de poca estona, la zona que faig és el municipi de CORBERA DE LLOBREGAT i voltants molt propers. En el cas d'haver arribat fins aquí i no sigueu de Corbera, em podeu consultar igualment, ja que conec gent de confiança que fan el mateix servei a d'altres municipis.

Si voleu consultar-me les condicions del CANGUR A DOMICIL.LI truqueu-me, envieu-me un correu electrònic o un wsp. I si teniu una urgència, no us en esteu, que intentarem sol.lucionar-ho.

Cangur a casa meva, no en faig, llevat d'algun cas puntual. Si em voleu consultar qualsevol cosa o que us adreci a algú, envieu-me un correu.

Qüestions a tenir en compte:
Necessitaré que em deixeu la llibreta de vacunacions i l'adreça del vostre veterinari de confiança. I si voleu, em podeu facilitar una adreça electrònica o telèfon on us puc anar informant de tot com va, i enviar-vos imatges.