VOLUNTARIAT A PROTECTORES I CENTRES D'ANIMALS de COMPANYIA

Aquest servei, professió o feina, em permet col.laborar en diferents protectores, refugis o caad's, de manera que animo a tothom a qui li agradin els animals,que una manera d'estar en contacte amb ells és en aquests llocs i per altra banda, ells tenen la possibilitat de tenir una mica d'atenció i afecte. 
Us poso un llistat de protectores i centres prop de Corbera:
-Apao, centre de gats (Corbera)
-Animals sense sostre (Vallirana)
-Refugio la amistad (vallirana)
-Peluts rodamons (Torrelles de Llobregat)
-CaadPenedes (Vilafranca)
-Maria ADAM (Begues)
-CAAC Barcelona
-Lliga protectora de barcelona
-El cau amic ( St Cugat)

ADOPCIÓ

En el cas d'haver arribat a la decisió de tenir un animal de companyia, una opció és buscar a les diferents protectores o centres d 'acollida d'animals dels voltants del vostre municipi.
Des de casa podem començar per mirar a les diferents webs dels centres, però en especial n'hi ha una on bastants centres hi anuncien els seus animals, podent cercar per diferents criteris; es tracta de la pàgina de "bambú-difunde.net".
El següent pas, és posar-se en contacte amb els responsables de la protectora, ja que són els qui millor conèixen el caràcter dels seus gossos, gats,..

Amb aquest escrit, la meva recompensa seria arribar a l'adopció, o si més no haver-ho intentat, perque potser arriba el moment i no esteu segurs, potser el primer dia no trobeu l'animal que tenieu pensat ; tot plegat s'enlenteix, o potser no arriba a fer-se mai, però tan és responsable el que adopta un gos com el que finalment decideix que no; el que és una irresponsabilitat és agafar el gos i més endavant deixar-lo. 

SI HEU PERDUT O TROBAT UN GOS/GAT

En el cas d'haver perdut el vostre gos/gat, o haver-ne trobat algun, podeu anunciar-lo a la pàgina de facebook de gossos trobats/perduts a Corbera de Llobregat.
https://www.facebook.com/gostrobatperdutcorberadellobregat?ref=hl